Service

Promotie
Een bekend probleem is dat veel dealers en bedrijven die mooie motoren bouwen en customparts en accessoires produceren, geen of weinig tijd voor promotie hebben. Wij kunnen dit voor uw bedrijf verzorgen!

Fotomodellen
Voor bedrijven en dealers bieden wij naast de fotografie, ook de mogelijkheid om teksten voor bijvoorbeeld advertenties en persberichten te schrijven.
Wilt u een leuk en enthousiast fotomodel in uw persbericht of fotoreportage zien? Wij werken samen met vele modellen die een sterke affectie met motoren hebben, en graag poseren bij een mooie custombike! Klik hier voor modellen.

Package deal
Zo kunnen wij uw bedrijf voor een zeer scherpe prijs een complete ‘package deal’ bieden; de fotografie, een leuk fotomodel, en de teksten, te gebruiken voor diverse commerciële doeleinden.
Flexibiliteit is bij ons een belangrijk kernwoord. Zo kunnen wij in onze professioneel uitgeruste studio een fotoshoot voor uw bedrijf maken, maar ook bíj of ín uw bedrijf, of op een locatie bij u in de buurt. Desgewenst nemen wij onze mobile studio, inclusief alle verlichting, verschillende achtergronden, en alle benodigdheden mee om ter plaatse bij u studiofotografie te realiseren. Zo kunt u zonder tijdverlies en ver te hoeven reizen tóch deelnemen aan de fotoshoot, en waar nodig aanwijzingen geven en gelijk het resultaat bekijken. U hoeft niet weg van het bedrijf, en kunt zich rustig met klanten en productie bezig houden.

Service
Zoekt u een bepaalde exclusieve motorfiets voor een advertentie of andere promotionele activiteiten? Door onze vele contacten met dealers van alle merken en soorten motoren is ook dat geen enkel probleem. Vanzelfsprekend bieden wij ook een haal & breng service voor de motoren die gefotografeerd moeten worden. Zo spaart ú veel tijd en werk, terwijl wij fotograferen en de promotionele activiteiten voor u verzorgen! Kortom, een uitgebreide service die u veel tijd en werk kan besparen!

Persberichten & Publicaties
Laat de wereld zíen wat voor moois er bij u in de werkplaats gebouwd word!
Onze service in het kort: één telefoontje naar ons; en uw motor word opgehaald en gefotografeerd, eventueel met een fotomodel, in de studio, of op locatie. Een persbericht of uitgebreide tekst word geschreven, en naar wens ook bij diverse motorbladen ter publicatie aangeboden. En voor een kleine vergoeding plaatsen wij op onze toonaangevende website op gebied van custombikes uw fotoreportage, die wereldwijd door vele duizenden bezoekers word bezocht.
Vanzelfsprekend geld dit niet alleen voor motoren, maar ook voor onderdelen en accessoires die u graag op een originele wijze gepromoot wilt zien.
Interesse? Laat ons weten wat u wilt, en wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte.
 
EVENT CONSULTANCY

Meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van motorevenementen die ‘van binnen uit’ bezocht en bekeken zijn, heeft Onno Wieringa als freelance journalist onder de bedrijfsnaam Madness Photography opgebouwd. Door zowel als bezoeker, deelnemer, medeorganisator en fotograaf/reporter treffens, races, motordagen, shows, beurzen, en grote en kleine evenementen (zowel nationaal en internationaal) te bezoeken heeft hij zich een goed beeld kunnen vormen en vele ideeën kunnen opdoen. Er is veel geleerd over de organisatie van een geslaagd evenement. Een goede organisatie van een geslaagd evenement begint met een gedegen voorbereiding. Waar moet men beginnen, waar moet je allemaal aan denken? Om maar enkele veelvoorkomende vragen te stellen: Waar moet aan worden voldaan qua veiligheidseisen, aan wat voor aantal bezoekers moet gedacht worden, wie moet waarvoor benadert worden, waar moet een terrein aan voldoen, en hoe word het ingedeeld?

Budget
Evenementen die al jarenlang georganiseerd worden kunnen wel eens een ‘frisse wind’ met vernieuwende ideeën gebruiken, nog niet zolang draaiende evenementen kunnen vaak verbeteringen gebruiken, en organisatorische nieuwkomers missen vaak de ervaring en knowhow die noodzakelijk zijn voor een sfeervol en gezellig evenement waar bezoekers ook in de toekomst weer graag naar toe komen. Soms zijn het ‘de puntjes op de i’ die ontbreken, soms zijn het regelrechte blunders die een evenement bezoekers kunnen kosten, of het zelfs doen laten mislukken. Vaak zijn kleine aanpassingen of wijzigingen al voldoende om een evenement te doen slagen. Niet elke organisator heeft een ongelimiteerd budget, wij kunnen u laten zien dat het wel degelijk mogelijk is om ook met een beperkt budget iets leuks en vernieuwends aan uw bezoekers te kunnen bieden. Vrolijk en enthousiast publiek zal graag een volgende keer terugkomen!

Vrijblijvend gesprek
Door de jarenlange professionele ervaring met evenementen kan Madness Photography vele waardevolle tips en ideeën geven omtrent de invulling en organisatie van uw evenement. Enkele voorbeelden zijn; wij werken samen met diverse artiestenbureau’s waar passende muziek kan worden geboekt, afgestemd op uw doelgroep. Verder hebben wij persoonlijk contact met vele internationale bands, en kunnen ook de contacten verzorgen met een professioneel bedrijf wat zorg draagt voor de muziekinstallatie (vaak PA genoemd), podia, verlichting etc. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij de aanvraag van de benodigde vergunningen, security, etc. Daarnaast hebben wij vele goede contacten binnen de motorwereld zelf, en bedrijven die hieraan gerelateerd zijn. Onze ervaring en de vele (internationale) contacten kunnen u behulpzaam zijn. Vaak komen er vele onverwachte zaken op u af, die wij van te voren zoveel mogelijk voor u in kaart brengen, en er een passende oplossing voor proberen te vinden. Wenst u van onze diensten gebruik maken dan maken we een afspraak waarin u uw wensen kenbaar maakt. Een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek, waar geen verplichtingen uit voort vloeien. Aan de hand van dit gesprek stellen wij een plan op en gaan aan de slag.

Passend voorstel
Een passend voorstel word op papier gezet, en een uitgebreide checklist met daarop alle aspecten die mogelijk aan bod komen om uw evenement te perfectioneren word door ons samengesteld. Hierop staan de vele zaken die uw aandacht zeker niet mogen ontgaan, tezamen met een zéér uitgebreid en gevarieerd scala aan tips en ideeën, namen en adressen van mensen en bedrijven die u van pas kunnen komen zowel vóór als tijdens uw evenement. Dit voorstel word vervolgens geheel vrijblijvend aan u aangeboden, en rustig doorgesproken met u en uw naaste medewerkers. Relaxt en met plezier kunt u dan met vertrouwen uw evenement organiseren. Wij werken samen met erkende bedrijven, die waardevolle ervaring in zowel de motorbranche als ook op evenementengebied hebben. Stress en onvoorziene uitgaven kunnen voorkomen worden, waardoor de aandacht voor 100% op het in goede banen leiden van uw evenement kan worden gefocust. Desgewenst kan na het evenement een evaluatiegesprek plaatsvinden, en hierin bespreken we nog eens uitgebreid het verloop van uw evenement en de eventuele plannen voor het volgende, wat ongetwijfeld weer vol enthousiasme zal worden georganiseerd!

Dealers en Bedrijven
Ook voor kleinere, vaak besloten evenementen, zoals bijvoorbeeld club en bedrijfsuitjes kan een goed en origineel plan worden gemaakt. Denk aan het bezoeken van diverse voor motorrijders/liefhebbers interessante plaatsen en gelegenheden, waarbij desgewenst ook op interactieve manier deel kan worden genomen aan leuke en leerzame bezoeken aan bedrijven. We nemen dan een kijkje bij beroemde custombike bouwers die graag ‘live’ aan u laten zien hoe een unieke custombike tot stand komt, en bezoeken diverse motormusea, om maar een voorbeeld te noemen. De mogelijkheden zijn vanzelfsprekend legio!
Veel doen en tegelijkertijd leren? Een passende serie cursussen, waaronder rijvaardigheidstrainingen, even circuitrijden ‘proeven’, of karten, het kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een ontspannen toerrit die langs mooie locaties voert, waarbij gezelligheid, lekker eten en drinken zeker niet op de laatste plaats zullen staan. Zéker ook geschikt voor niet-motorrijders, en uitstekend op te nemen in een teambuilding project! Nog nooit motor gereden? Een professionele motorinstructeur laat u ontspannen kennis maken met het Harley gevoel, já, lesrijden op een Harley-Davidson is ook een mogelijkheid! Wij werken samen met een erkende rijschool die alleen met Harley-Davidson motoren rijden, dus ook over de verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken! Er zijn voldoende motoren om meerdere mensen tegelijkertijd te laten rijden. Dit alles op een passende gezellige locatie, of, als er bij uw bedrijf voldoende ruimte is, ter plaatse verschillende activiteiten en shows organiseren, inclusief professionele begeleiding en uiteraard een goed verzorgde catering.

Prijsindicatie
Om u een prijsindicatie te geven: het is vanaf 250,- euro (exclusief BTW en reiskostenvergoeding) al mogelijk om een uitgebreid en informatief consult te krijgen. Wij helpen u met ideeën en praktische oplossingen, stellen u een uitgebreide adressenlijst ter beschikking, en geven raad bij de planning van uw evenement. De basis van uw evenement ligt voor het grootste deel in een gedegen voorbereiding, waarbij wij u graag van dienst willen zijn.
Een goed evenement organiseren kost echter veel tijd, vaak meer dan u denkt, en daarom vragen wij u vriendelijk om vroegtijdig contact met ons op te nemen! Het boeken van een bekende band, het huren van een populair terrein of gebouw, het verkrijgen van de benodigde vergunningen, het zijn slechts enkele voorbeelden van zaken die vaak minstens een jaar (!) van te voren geregeld dienen te worden! Wij helpen u graag om uw evenement een jaarlijks terugkerende en onvergetelijke gebeurtenis te maken, waarbij enthousiasme, originele ideeën en goede tips onzerzijds een goede aanvulling kunnen vormen! Samenwerking is belangrijk, enthousiasme en kennis van zaken zijn de drijfveren waar wij ons op kunnen beroemen.
U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 030-229 0989 of 06-5313 8405. Mailen kan naar onno@madnessphotography.nl